Ir al contenido principal

EL PLE DE SARA ✌

QUÈ ÉS UN PLE?

El PLE, per les seues sigles en àngles Personal Learning Environment, és un conjunt de fonts d'informació, eines, conexions i activitats que una persona utilitza de forma freqüent per aprendre, és a dir, una forma concreta de aprendre, que té un context determinat, i que implica relació amb les persones que comparteixen eixe context.

EL MEU PLE

 

PLE, dibuixat, de Sara Sánchez

Aquest PLE està dividit en quatre parts diferents:

1-Informació/aprenentatge. 

En aquest apartat és on he afegit llocs on puc trobar la informació que necessite en cada moment o aprendre.

Aplicacions: YouTube, Google, Google Academic, UACloud, llibres i enciclopèdies.

2-Comunicació.

En aquest apartat troben les aplicacions que utilitze per a comunicar-me amb persones que no estàn en el mateix lloc que jo.

Aplicacions: Skipe, WhatsApp, Gmail i Meet.

3-Creació de contingut.

En aquest apartat és on es troben els llocs amb els que puc editar i crear continguts per a treballs de classe, regals, etc. 

Aplicacions: Filmora, Microsoft Word i Canva.

4-Compartir.

En aquest apartat troben aplicacions que utilitze per a compartir o veure continguts amb diferents persones.

Aplicacions: Instagram, Twitter i TikTok.

Espere que us agrade💜

Signat,

Sara Sánchez.

Comentarios

Entradas populares de este blog

QUÈ ÉS UNA WEB 2.0? 💻

 QUÈ ÉS UNA WEB 2.0 ?  💻 Quan parlem de la Web 2.0, ens referim a un model de pàgines Web que faciliten la transmissió d'informació, la interoperativitat i la col·laboració entre els seus usuaris, mitjançant un disseny centrat en les seues necessitats, més que en les de l'empresa. En altres paraules, es tracta d'una tendència en la Internet que advoca per una xarxa més interactiva, menys unilateral, en la qual els usuaris no ocupen un rol merament passiu. La Web 2.0 suposa un pas avant en l'evolució d'Internet, per a incorporar a l'usuari com un agent actiu en el seu funcionament, i no com un mer client o receptor de la informació. Això passa per llocs web dinàmics, en els quals a l'usuari se li permeta interactuar, generar contingut, o formar part de comunitats virtuals. D'altra banda, no es pot separar la paraula Web 2.0 de la paraula Educació 2.0 L'educació 2.0 té com a objectiu el mateix que es troba en les Web 2.0. Els objectius que es proposen...