Ir al contenido principal

ESTEU CANSATS DE VEURE PRESENTACIONS MOLT LLARGUES I AVORRIDES? 😩

ESTEU CANSATS DE VEURE PRESENTACIONS MOLT LLARGUES I AVORRIDES? 😩

En aquesta entrada us ensenyarem métodes per a realitzar presentacions més suportables i menys avorrides perquè la gent puga mantindre la seua atenció i s'interessen més pel tema que se'ls està presentant.


El primer mètode que proposem es l'anomenat "Pecha Kucha". És un format de presentació que consisteix a programar 20 diapositives amb una duració de 20 segons. El total d'aquesta presentació és de 6 minuts i 40 segons. Com podeu veure és un bon mètode   per a realitzar una presentació menys avorrida.


El segon mètode que proposem amb aquesta entrada és l'anomenat "Ignite". Aquesta forma de realitzar una presentació consisteix a realitzar 20 diapositives d'una duració de 15 segons, fent un total de 5 minuts de presentació.


Com a tercer mètode, proposem el mètode "Kawasaki". Consisteix en programar 10 positives que en total duren uns 20 minuts. Una de les característiques d'aquest mètode és que la lletra ha de ser de tamany 30, d'aquesta forma no pareixerà que fem una presentació molt carregada.

El quart mètode que proposem amb aquesta entrada és el mètode anomenat "20x1". En què consisteix? Molt fàcil, realitzem 20 diapositives de 60 segons de duració, és a dir, 1 minut. Aquesta presentació té una duració de 20 minuts.

L'últim i quint mètode que presentem amb aquesta entrada és l'anomenat "6x6". Aquest mètode consisteix a realitzar 6 diapositives amb sis punts en cada diapositiva, amb sis paraules a cada punt. No hi ha que complir-la a la perfecció. Pot ser una forma de presentar més suportable per a la gent.

Fins ací els mètodes que proposem, esperem que us agraden i que els pugueu posar en pràctica!

Esperem que us agrade!❤️

Signat,

Jesús López, Quico Navarro, Ainoa Rodríguez, Sara Sánchez i María Valero.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ACTIVITATS PER A PENSAR 💭

 ACTIVITATS PER A PENSAR💭 ACTIVITAT 1 Per a fer aquesta activitat hem llegit un article titulat "La (gran) mentira de los nativos digitales" de Norman Suárez per a SABEMOS DIGITAL. En ell, ens expliquen una sèrie de conceptes per a explicar l'era en la què vivim. Amb aquest article hem pogut reflexionar sobre el que significa viure a l'era digital i com utilitzem la tecnologia. Però abans de fer la reflexió cal tindre clar els següents conceptes: Natius digitals: són les persones nascudes després de 1990. Immigrants digitals: són les persones nascudes abans de 1990. Zombis digitals: són les persones que no utilitzen les tecnologies de manera adequada. Versants digitals: són les persones que utilitzen les tecnologies correctament. Kryptonita: és una manera diferent de processar la informació, més visual. Bretxa digital: és la bretxa que existeix entre les persones que no tenen idea de les noves tecnologies i les que sí. Una vegada tenim aquests conceptes clars, hem de...

Infoxicació 💻

                                          La infoxicació és una paraula que ve de dues paraules diferents: "informació" i "intoxicació" . Aquesta paraula fa referència a l'excés d'informació que podem tindre al voltant, sobretot passa a Internet, ja que qualsevol persona pot pujar informació o la seua opinió a qualsevol web o xarxa social.   També se li pot conèixer col·loquialment com un excés o sobrecàrrega d'informació Això suposa que hem de ser molt crítics amb la informació que tenim al nostre voltant. Hem d'intentar filtrar la informació i comparar entre moltes per a saber que és el més fiable. Per això, hi ha molts buscadors diferents que depèn el que vulgues buscar serien més apropietats, ja que no va a ser igual buscar informació per a un TFG que per a veure un vídeo d'entreteniment.                       ...